Participare 2020

Cum poți participa:

Înscrierile pentru următorul schimb din 2020 încep la 1 mai 2019. 

1. Înscrie-te aici (1 mai 2019 – 29 februarie 2020) pentru a participa în cadrul schimbului. Participanții din SUA și Canada sunt rugați să includă o donație de minim 15 USD pentru a putea participa individual, si de 20 USD ca grup. Participanții din toate celelalte țări pot trimite o donație opțional, numai dacă acest lucru este posibil pentru ei. După ce toate înscrierile au fost primite, GAP îți va gasi un corespondent din altă țară și îți va trimite datele lui de contact. Datele tale de contact vor fi, de asemenea, trimise către corespondentul tău. 

2. Creează o lucrare artistică pentru a-ți exprima propria viziune despre pace și bunăvoință în lume. Lucrarea poate fi realizată în orice tehnică — artă vizuală sau literară, înregistrări audio sau video, CD-uri conținând performance-uri, etc. — dacă poate fi transmisă de la un grup sau individ către un altul.

3. Expune (1 – 22 aprilie, 2020) sau distribuie lucrarea ta în comunitatea locală din care faci parte. Acest lucru ar putea însemna la tine la job, la școală, într-un spital, într-o bibliotecă, galerie, bancă, restaurant sau cafenea – oriunde te simți confortabil să îți împărtășesti viziunea. De asemenea, ai putea să expui împreună cu un grup format din alți participanți. 

4. Participă la schimbul de artă (23 – 30 aprilie, 2020) trimițând prin poștă lucrarea către corespondentul tău găsit prin intermediul GAP. Lucrarea pe care o primești de la acesta îți va aparține, și similar lucrarea pe care i-o trimiți va fi păstrată ca un dar de prietenie. Ar fi interesant să incluzi o fotografie cu tine, precum și o notă personală.

5. Arată lucrarea primită de la corespondentul tău GAP pentru ca oamenii din comunitatea ta să aiba oportunitatea de a veni în contact cu diferitele viziuni despre pace din jurul lumii.


Poți realiza o prezentare despre lucrarea ta și despre cei care au contribuit, pentru a fi inclusă in Global Art Project ART BANK (banca de lucrări artistice). Etichetează materialul documentar cu numele, adresa, tehnica și dimensiunile. Poți include informatii despre lucrarea ta, și despre procesul de creație, adăugând detalii despre schimbul realizat cu corespondentul GAP. Trimite materialul la adresa Proiectului. Aceste materiale nu vor fi returnate. Unele exemple de lucrări create pentru schimburi vor fi selectate pentru a fi incluse în Galeriile GAP, în prezentări și în alte materiale documentare.

Coordonator local (secțiunea artiști adulți)
Adina Ispas – București. Email: adinaispas.artist@yahoo.ro
m.me/globalartproject.ro

Coordonator local (secțiunea copii & programe școlare)
Magda Ilie – București. Email: magda.ilie@proinitiative.ro

Coordonator local (Depoul de Artă Urbană)
Dan Oprea – Brașov. Email: verdedeverde@gmail.com

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: